Corcheș, secretar de stat pe tușă

Cum la fotbal și la agricultură se pricepe toată lumea, era normal ca onorabilul Dorin Corcheș de la ALDE să fie băgat în brazdă la Ministerul pentru țărani.

Din păcate pentru el, nu a avut o origine sănătoasă, fiind numit în post pe filiera destituitului Daniel Constantin. Și uite așa, bietul Dorin a fost aruncat din slujbă ca o măsea stricată, chit că, în luna în care a prestat la minister deja triplase producțiile la hectar.

Corcheș, Corcheș, decât codaș la oraș, mai bine țăran fruntaș la Bihor! Măcar aici ne-am obișnuit cu tine și nu ne mai miră nimic din ceea ce faci.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale