Conducerea Consiliului Județean e ca făina: are trei nule

Ca să încerce să mai dreagă busuiocul – de când și Blue Air a părăsit Aeroportul Oradea -, domnul vice Traian Bodea s-a pozat într-un avion aproape gol.

Carevasăzică plăvanii de orădeni sunt de vină că pleacă compania, pe motiv că nu sunt mușterii. Ideea care se acreditează este că orădenii nu au bani pentru avioane din cauza salariilor mici, iar acestea sunt din cauza lui Bolojan.

Ce uită să spună jalnica troică este de ce o fi plecat Ryanair-ul? Că la ăia gradul de încărcare era așa de mare, încât de multe ori copilotul rămânea jos și stewardesa se ținea de scară.

Există o explicație plauzibilă pentru locurile goale pozate de Bodea. Poate au fost făcute la îmbarcare, când el a fost băgat în față cu prioritate, pentru că însoțitoarele de bord au crezut că au de-a face cu un copil.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale