Concurs cu dedicaţie: Şefii CJ Bihor au găsit abia după un an şef pentru Serviciul de Relaţii cu Publicul

Fix cu un an în urmă, Consiliul Judeţean opera „marea epurare” a funcţionarilor incomozi printr-o modificare a organigramei care a dat peste cap funcţionarea instituţiei, începând de la secretarul judeţului, cel care trebuie să verifice legalitatea proiectelor de Hotărâri şi a dispoziţiilor preşedintelui, dar şi să pregătească şedinţele de Consiliu, până la slujbaşi fără funcţii semnificative.

Trioul Pásztor-Mang-Bodea a desfiinţat, între altele, Serviciul de Relaţii cu Publicul, Registratură şi Relaţii cu Consilierii, rebotezându-l Serviciu de Relaţii cu Publicul şi Relaţii Externe şi mutându-i din atribuţii şi din angajaţi către alte structuri, pentru ca după trei luni, constatând că nu mergea, să-i aducă din nou la loc.

Abia după un an, luna aceasta, CJ a scos la concurs şefia noului Serviciu, programând proba scrisă pe 16 septembrie şi interviul „la maximum 5 zile de la data susţinerii probei scrise”, fără să fixeze ziua.

În timp ce o parte a funcţionarilor a fost surprinsă că şefii CJ şi-au „amintit” abia după un an că trebuia să organizeze un concurs în cel mai scurt timp, alţii nu s-au mirat defel, convinşi că doar acum s-a găsit, de fapt, câştigătorul. Încă puţin şi aflăm cine e…


*
*