Comoara din pivniţă: Cine este medicul care a fost jefuit de zeci de mii de euro

Cine ţine zeci de mii de euro pitiţi într-o plasă, în pivniţa unui bloc, printre borcane cu dulceţuri şi murături? E întrebarea pe care au pus-o mai toţi orădenii după ce, săptămâna trecută, poliţiştii au anunţat arestarea a doi hoţi care au furat ditamai calupul dintr-o boxă de bloc. Ei bine, Bihorel a aflat cine era păgubaşul: unul din VIP-urile oraşului, neurochirurgul Miron Clement de la Spitalul Judeţean.

Spre norocul lui, hoţii, nişte bieţi posesori de cocioabe din celebrul cartier Ţincapana, au fost prinşi şi arestaţi după ce au cheltuit doar vreo 3000 euro şi 50.000 lei, pe ţoale şi paranghelii. Întrebat de oamenii legii de ce îşi ţinea banii la beci, doctorul a replicat senin că apartamentele de bloc sunt călcate prea des de hoţi.

Cârcotaşii zic, însă, că motivul ar ţine de faptul că medicul strângea un FSN, „Fond fără Ştirea Nevestei”, pe care o considera mult prea largă la pungă. De unde avea atâţi bani poliţiştii n-au mai aflat, căci nefiind funcţionar, medicul nu era obligat să-şi facă publică averea. Poate-i va spune, totuşi, nevestei, care poate fi mai aprigă decât orice DNA!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de tara de cacao | 25 noiembrie 2014 19:44

    astia dosctorii spagasini, daca nu cotizezi te asasineaza…