Comisarul Boc, gândire ioc

Nunta e un eveniment mult așteptat nu doar de mireasă, ci și de mire, de toate neamurile și de nuntași, care de ceva vreme nu au mai ieșit la paranghelii din cauza molimii. Dar cât de fraier poți fi să crezi că, în virtutea faptului că tu ai fost milițian și polițist, poți încălca legea?

Comisarul pensionar Eugen Boc a crezut că poate fenta legea și a organizat ditamai nunta cu peste 300 de invitați, de parcă omul ar fi fost în Beiuș, nu la Oradea.

Prima dată l-am remarcat acum câțiva ani, când a ieșit cu întreaga armată a Poliției să-i pedepsească pe cei care i-au agresat copilul, cam bătoc, aflat la Hanul Pescarilor. Numai tancurile de la UM 01326 și MIG-urile de la Câmpia Turzii nu au venit în ajutorul junelui ultragiat. Mi-am zis: ce mișto e să ai o armată privată, cum numai Pablo Escobar a avut!

Acum purceaua e moartă în coteț, nuntașii au plecat jenați pe la casele lor, sarmalele s-au răcit pe platouri, vinul s-a încălzit pe mese și noi am asistat la încă o mostră de mândrie prostească. O ba?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale