Retrospectiva săptămânii: Primarele și-a început mandatul ferindu-se de Covid

Luni

Vio către Ghiusi: „A ajuns și Valea lui Mihai să aibă laureat al Premiului Nobel pentru Poezie”. „Poți știi că nu-i de colea! E meritul nostru, că dacă noi nu ne comportam mizerabil cu neamurile poetei, crezi că plecau în America? Iar dacă rămâneau aici, sigur nu mai exista nicio laureată”.

Marți

Primarele și-a început în forță noul mandat. L-am văzut echipat ca un cosmonaut. „Să nu-mi spuneți că faceți și voluntariat la SMURD?”. „Nici chiar așa. Dar cum sunt și ofițer de stare civilă, trebuie să mă protejez, că azi nu știi care mireasă are Covid-19”.

Miercuri

Nae Polițistul: „A fost un incendiu pornit de la un televizor care a explodat”. „Dar cum e posibil?”. „Păi, tu nu-i auzi pe ăștia de la Antene cum anunță mereu că urmează o ediție incendiară? O să ajungem să ne uităm la ei cu extinctorul în mână”.

Joi

Tanti Zoe pensionara, deprimată: „Văd că iar vor să se eternizeze comuniștii la conducerea țării”. „Păi, după cum arată rezultatele de la locale, nu prea cred”. „Tu n-ai văzut că vor să amâne alegerile până trece pandemia? Numai așa vor rămâne la cârma țării încă 50 de ani”.

Vineri

L-am întrebat pe Bolovan care-i socoteala cu drumul expres până la Arad. „Dacă facem 90% din treaba CNAIR-ului, avem 100% șanse să ducem proiectul până la capăt”, mi-a răspuns. „Dar nu ne fac americanii autostradă Constanța-Gdansk, care trece și pe la noi? La ce ne mai trebuie și drum expres?”. „Nu știi ce prompți sunt americanii? Au întârziat să vină în România 50 de ani”.

Sâmbătă

Puradel, nervos pe cei de la Termoficare: „Au zis că dau drumul la căldură, dar la mine în șatră nu se simte”. „Ai verificat caloriferele? Sunt reci?”. „Sunt reci. Hai să ți le arăt, că-s la mine în curte. Le-am furat aseară și încă n-am apucat să le duc la fier vechi”.

Duminică

Noul stadion va avea și hotel. Dacă fotbal nu, măcar turiști să avem.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale