Ciuri-Burri: Fostul restaurant de fiţe Graf a fost transformat în pizzerie

Închis de câteva luni, din lipsă de mușterii, cel mai de fiţe local din Oradea, Graf, s-a reconvertit. În locul elegantului restaurant de pe strada Barbu Delavrancea, cu un meniu atât de sofisticat că mulţi orădeni nu știau cum se mănâncă, s-a deschis, în urmă cu o lună, pizzeria Burri, unde se prepară pizza, paste, focaccia şi alte mâncăruri cu specific italian, dar şi românescul „meniu al zilei”.

Bihorel a aflat că localul este patronat tot de Maria Portelechi, fosta şefă a Grafului şi soţia unuia dintre administratorii firmei Technova, acum cercetaţi pentru o fraudă fiscală de 6,5 milioane lei, şi de un italian, Beniamin Bilali.

Cu un meniu mai popular şi cu preţuri mai apropiate de posibilităţile orădenilor, noul local pare să aibă şanse mai mari de vieţuire. Bineînţeles, depinde şi de ce au administratorii în cap, nu doar în stomac…

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Radu | 4 august 2017 21:23

  Pacat…mare pacat. Nu bag in seama comentariile unor „peizani” de pe aici care s-au nascut doar cu mici si ceafa de porc. Vreau doar sa spun ca Graf a fost unul din cele mai bune restaurante fine dining din tara. Mult peste multe restaurante din Bucuresti. Veneam cu drag la el de fiecare data cand ajungeam in Oradea. Mult prea rafinat pt romanul mediu meltean si ghioraind de seminte si mici. E o pierdere pentru gurmanzi. 🙁 Nu tine nimic de calitate la noi. Pizza frate. Bagati coca si aluat in voi ghertzoilor….!

 2. >> Postat de NEAM saturat | 30 ianuarie 2017 12:53

  Mai sunt destule petarde din astea , gen terasa – lounge- teapa – zgomoteca RIVO.
  O petarda de tersasa care , inafara de bairamuri de figuranti de trezesc tot cartierul , crapa de ciuda privind la eleganta ( intradevar ) terasa Spoon. Pt asa ceva ai nevoie de educatie !
  Apropodl Primar, dupa Rgulamentul de Functionare impus de Primaria Oradea, terasele si restaurantele nu se inchid la ora 23.00 ?
  Neam cam saturat

 3. >> Postat de marian | 29 ianuarie 2017 18:31

  Am fost sa mananc la Burri. Pe langa faptul ca am fost dezgustat pe o pizza foarte uleioasa si fara ingredientul principal pe care il comandasem, servirea a fost jalnica. Merita sa mergi daca vrei sa arunci niste bani pe fereastra!