Chiar şi tu, Maghiar? Fiul decanului de la Facultatea de Medicină a picat la rezidențiat

Examenul de rezidenţiat susţinut luna trecută de absolvenţii facultăţilor de medicină din ţară a fost atât de dur încât au picat inclusiv odraslele unor cadre universitare.

Bihorel a aflat că între tinerii absolvenţi ai FMF Oradea respinşi la rezidenţiat se află şi fiul decanului Adrian Maghiar, Octavian Adrian Maghiar, care a primit 554 puncte, sub cele 567 minimum necesare pentru promovare, ceea ce înseamnă că nu va avea unde munci într-un spital din România în următorii ani.

Poate asta explică şi comentariul decanului despre drama tinerilor care au promovat examenul fără ca Ministerul Sănătăţii să le asigure un loc în spitale. „Mie îmi pare foarte rău de aceşti copii, pentru că sunt cea mai bună promoţie. Au intrat la admitere cu o medie aproape de 9, concurenţa a fost de 7-8 candidaţi pe un loc”, declara BIHOREANULUI Adrian Maghiar acum două săptămâni, fără a preciza însă că fiul său a ratat examenul.

Orişicum, Bihorel a auzit despre Tavi că este un tip de treabă şi la locul lui, care nu s-a dat mare nici cu tatăl şi nici cu bunicul său, răposatul rector Teodor Maghiar…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de lunca@burnei | 28 decembrie 2017 13:07

    saracu de el, plingeti-i de mila, nu are ce minca ca doar nu or furat parintii si tatuca lor milioane de euro de la stat… In loc sa infunde puscaria ei is doctori, la fel ca si Luncan si Burnei