Chetă pentru parcare: Studenţii orădeni strâng bani pentru asfaltarea parcării din campus (FOTO)

Să mai spună cineva că studenţii orădeni n-au idei ori că nu-s uniţi! Săptămâna trecută, în campusul Universităţii a pornit o mişcare inedită: tinerii pun mână de la mână pentru a aduna banii necesari asfaltării parcării de incintă, pe care o pot folosi şi ei.

Aflată în capătul dinspre şoseaua de centură, parcarea este de fapt o bucată de teren pe care Universitatea nu are la ce s-o folosească. Plin de noroaie iarna şi de praf vara, locul a ajuns în aşa hal încât studenţii au decis că trebuie să adune bani ca, dacă nu reuşesc să o acopere cu asfalt, măcar s-o niveleze cu pietriş.

Aşa că săptămâna trecută au creat un eveniment pe Facebook, chemându-şi colegii care le sprijină iniţiativa să li se alăture. Tinerii susţin că preferă să-şi repare parcarea pe cont propriu şi să nu ceară ajutor de la şefii Universităţii pentru că îi cunosc bine: dacă aceştia le-ar asfalta parcarea, le-ar impune imediat şi-o taxă…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Bine intentionat | 1 februarie 2015 09:02

    Propun sa contribuie si profesorii cu peste 5000 Ron/luna salarii si mai ales cei cu peste 15000 Ron/luna (care sunt din ce in ce mai multi desi calitatea invatamantului nu creste) ca tot din taxele studentilor sunt si aceste venituri. Propun ca profesorii de la facultatile cu deficite mari sa „contribuie” cu intreg venitul lunar la bugetul institutiei insa definitiv (visuri, de fapt unii tocmai au promovat).