Cetatea aglomerată: Curtea fortăreței orădene s-a transformat în loc de parcare!

Cârcotaşii care zic că Cetatea Oradiei ar fi pustie să-şi muşte limba! Chiar dacă în clădirile fortăreţei sunt o droaie de încăperi pustii, în curte forfota e mare.

Miercurea trecută, de dimineaţă, un trecător a surprins cel puţin 15 maşini parcate în partea dinspre cartierul Velenţa a curţii interioare, asta deşi Regulamentul de funcţionare al Cetăţii, aprobat de Consiliul Local, interzice expres accesul autovehiculelor, cu excepţia celor care aprovizionează spaţiile, şi a autospecialelor ISU şi a ambulanţelor.

Cel mai probabil, autoturismele aparţin angajaţilor administraţiei Cetăţii, firmelor şi ONG-urilor care „locuiesc” aici, fiind pitite tocmai pentru ca proprietarii să nu plătească taxe de parcare, aşa cum ar trebui dacă le-ar lăsa pe platoul anume amenajat în faţa monumentului.

Bihorel îi propune directoarei Angela Lupşea, care n-a reuşit să populeze Cetatea, să-i oblige ca, în locul achitării taxei de parcare, să se plimbe aiurea prin curte măcar câte o jumătate de oră în fiecare zi. Aşa, cine ar mai putea comenta că locul e pustiu?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Angajat Muzeu Cetate | 22 mai 2018 10:36

    Sunteți de o nesimțire rara! Răutăți peste măsură. Nu aveți nici o logica in ceea ce scrieți. O să ajungeți de o sa scormoniți și în wc-uri ca să ieșiți în evidență, defapt chiar legat de cetate ați crezut ca ieșiti în evidență cu așa ceva! Emanați scârbă din toate punctele de vedere! Bravo!