Brancardiologul Florian Bodog este abil, dar nu mai e abilitat

Cred că domnul prodecan de la Medicină, Florian Bodog, merită un pumn. De antinevralgice. Pentru că iar îl doare capul. Justiția a decis definitiv că omul nu mai are dreptul să fie îndrumător de doctorate.

Eu nu știu de ce le-a trebuit judecătorilor ani de zile să constate asta, din moment ce este evident că domnul Bodog nu e în stare să-și îndrume propriile lucrări de doctorat, minate de grave suspiciuni de plagiat, dar să-i mai și lumineze pe alții!

Mă întreb, însă, ce se va întâmpla cu doctorii scoși pe bandă rulantă de falsul abilitat Bodog? Vor trebui să anuleze operele științifice? În plus, acum se mai ivește încă o ocazie ca domnul rector etern Costi Bungău să tacă asurzitor și să pretindă că nu vede ce se întâmplă la el în târlă.

Flore, dragă, lasă dracului stetoscopul și pune mâna pe targă! Te vor durea șalele, dar nu te va mai durea niciodată capul!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale