Bolojan non-stop: De când a divorţat, primarul merge la muncă şi duminica

Pe lângă avalanşa de bârfe pe care a stârnit-o, divorţul primarului Ilie Bolojan a avut şi un efect direct asupra activităţii din instituţia pe care o conduce.

Dacă până acum edilul orădenilor venea la muncă dimineaţa devreme şi pleca seara târziu, iar sâmbăta îi era tot zi normală de lucru, de câteva săptămâni Bolojan a făcut modificări în program, venind la birou inclusiv duminica!

În sfânta zi lăsată de Domnul pentru odihnă, primarul îşi fixează întâlniri de lucru cu directorii din instituţie şi cu colaboratori din afara acesteia, inclusiv dimineaţa, când tot omul umple bisericile, aleile din piaţa de vechituri sau, după preferinţe, fotoliile din faţa televizoarelor.

Bihorel crede că singura soluţie pentru directorii convocaţi la lucru şi duminica este să facă pe peţitorii pentru şeful lor redevenit burlac. Doar aşa vor avea şi ei parte măcar de o jumătate de weekend în sânul familiei!

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Adi Oradeanul | 3 aprilie 2013 19:29

    Pentru ca sunteti ziaristi… nu puteti afla ce lucreaza?… ca oricum, la toate investitiile (ca sunt utile sau nu) costurile sunt de ordinul sutelor de mii de euro (mai rar) si milioanelor de euro…. Sau cauta o solutie de a plati Selina pentru pasarelele peste centura avandu-se in vedere ca CNADNR a renuntat la investitii in Bihor… (maxim ceva lucrari pe la Beius)… si trece timpul (inca maxim 3 ani)… Si cand te gandesti ca acum 5 ani printr-un articol scris de Bihoreanul dl. Bolo punea sub semnul intrebarii investitia de 1-2 miliarde de lei vechi facuta de Groza, in amenajarea cu panselute a scuarului din fata Bisericii cu Luna … si l-am votat … parea un om cu grjia fata de cetatean…

  2. >> Postat de elie | 3 aprilie 2013 18:36

    sa ne fereasca Dumnezeu de prostul care e si harnic. daca mai are si idei, vai de noi… vom avea o oradie SF, mai ceva ca-n filme…