Bolojan e de vină! Ioan Mang dă vina pe primarul Oradiei pentru eșecul echipei Luceafărul

În Oradea, ba chiar şi în tot Bihorul, indiferent ce s-ar face şi chiar ce nu s-ar face este, se ştie, vina lui Bolojan! A repetat-o însuşi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, PSD-istul Ioan Mang, care voia să finanţeze din bugetul judeţului echipa de fotbal Luceafărul Oradea, dar a fost lăsat în ofsaid tocmai de patronul acesteia, omul de afaceri Ioan Blidaru.

Săptămâna trecută, cu o zi înainte ca acesta să anunţe că retrage echipa din campionat invocând „rezultatele dezastruoase”, politicianul s-a confesat Jurnalului bihorean, mărturisind că până la acel moment n-a reuşit să-şi convingă tovarăşii din fruntea CJ, adică pe preşedintele Pasztor Sandor şi pe vicele Traian Bodea, să „susţinem sportul”.

Tot Mang, însă, a zis că de vină este… Ilie Bolojan, fiindcă nu a cedat Stadionul Municipal CJ-ului, ba l-a şi acuzat că nu-l reabilitează, ca şi când CJ ar fi renovat deja Policlinica Mare. Bihorel îi dă totuşi dreptate și confirmă: pentru a putea promova în prima ligă nu-ți trebuie bani și echipă, ci stadion proaspăt zugrăvit!

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de titel | 31 august 2017 14:22

    Domnul Mang nu trebuie luat in serios…