Bolojan a scos tancurile în stradă și a fugit cu urnele!

Frați bihoreni, democrația e în pericol! Statul de drept se duce de râpă în Bihor. Dictatorul Bolojan și-a permis să-și anunțe candidatura la Consiliul Județean. Păi asta-i democrație? Ăsta-i stat de  drept?

La  aflarea cumplitei vești, domnul Ioan Mang a ieșit din raclă, s-a dezâmpăiat și s-a scuturat de molii, apoi a trecut la un atac furibund. Anticul politician, care dacă bine ne amintim a candidat la postul de senator încă pe vremea lui Menumorut, la colegiul electoral Biharia, a arătat toate dedesubturile acestei manevre politicianiste.

În primul rând, că e de porc că Bolojan candidează taman acolo unde și Mang speră să obțină câteva voturi. Apoi, că nu e corect să te duci la Județ și să-ți lași omul, pe Florin Birta, la Primăre. Pe mine mă miră revolta asta; dacă Bolojan rămânea la Primărie și își punea omu’ la Județ nu era tot un drac?

Cert este că Mang are de ce să fie supărat. Vin vremuri grele, în care politicienii vor trebui să-și plătească amantele din banii proprii, nu angajându-le la stat. Lipitorii de afișe și sinecuriștii vor fi siliți să meargă să-și caute un loc de muncă cinstit, pentru că la Consiliul Județean va înțărca Bălaia.


*
*