Bolojan 69: Primarul s-a ales cu un cadou unicat de la FC Bihor

Dacă nu de bunăvoie, măcar atunci când şefii de club hotărăsc că-i musai, sportivii se duc şi ei prin sălile de concerte. Joia trecută, de la mic la mare, adică de la juniori până la echipa de Liga a II-a, fotbaliştii FC Bihor s-au adunat la Filarmonică pentru a asista la prezentarea oficială a noilor echipamente.

E adevărat, au urmărit şi un recital al cvartetului Intermezzo, care a interpretat câteva partituri celebre. Că alăturarea s-a potrivit ca nuca-n perete a simţit mai tot auditoriul.

Cireaşa de pe tort a fost, însă, momentul în care preşedintele clubului, Şerban Morcan, a prezentat tricourile personalizate pe care FC Bihor le-a pregătit pentru a fi făcute cadou preşedintelui Consiliului Judeţean, Cornel Popa, şi mai ales primarului Ilie Bolojan, ambele având scrise pe spate anii de naştere şi numele celor doi politicieni.

Cum soarta a făcut ca edilul Oradiei să se fi născut în 1969, tricoul său a fost inscripţionat, evident, cu „Bolojan 69”, ceea ce a făcut asistenţa să chicotească. Băieţii erau nedumeriţi, nu ştiau dacă e vorba de un număr sau de o poziţie. Minte de fotbalez, ce vreţi?!


*
*