Bolo, varianta demo. Traficul din Oradea, „calmat” cu buldozerul

Cine crede că în ultima perioadă primarul Ilie Bolojan s-a muiat, se înşală. La o conferinţă de presă unde a prezentat perspectivele oraşului în viitorul cincinal, edilul şef a anunţat o mişcare în forţă, prevestind demolarea mai multor case de pe străzile Avram Iancu şi Sucevei pentru lărgirea carosabilului.

Acolo, ziariştii au avut ocazia să vadă noua variantă a lui Bolojan, varianta demo(lare). Cum ştiu că dacă îşi pune ceva în cap face să-i şi iasă, cred că toate casele luate în vizor sunt ca şi surpate.

Pentru a-şi arăta şi partea sensibilă, Bolojan a spus că e gata să facă o concesie. Şi anume, locatarii din casele de pe lista neagră vor fi evacuaţi înaintea operaţiunii de demolare.

3

3 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Costel | 14 august 2015 23:07

  Stie cineva de o firma din Brasov NEW WORK ceva de genu asta se cheama daca stie ceva despre firma sa imi raspunda si mie ca vreau sa plec in franta ca sofer…?

 2. >> Postat de oradean | 23 martie 2013 13:38

  Cata sensibilitate… nu-l crdeam in stare! Eu cred ca, pentru „binele” locatarilor acelor case, mai bine sa renunte la concesie si sa se asigure ca toti acestia sunt la domiciliu in momentul demolarii. Ar scapa astfel, de multe posibile batai de cap, ulterioare… Ce sa se mai complice… ?!

 3. >> Postat de nelu | 21 martie 2013 19:21

  Cine crede că în ultima perioadă primarul Ilie Bolojan s-a muiat, se înşală….
  de fapt adevarul e ca

  Cine crede că în ultima perioadă primarul Ilie Bolojan s-a tratat, se înşală!