Bodog contra DNA: Apărarea penibilă de pe Facebook a fostului ministru al Sănătății (VIDEO)

La două săptămâni după ce DNA a anunţat că-l suspectează de angajarea fictivă a unei consiliere din Oradea când era ministru al Sănătăţii, PSD-istul Florian Bodog a ieşit la contraatac.

Săptămâna trecută, s-a victimizat pe Facebook, acuzând procurorii că ar face justiţie „la televizor”, fără a-i respecta prezumţia de nevinovăţie şi dreptul la apărare, dar şi că habar n-au să caute informaţii pe internet, ca să nu facă degeaba dosare.

Fireşte, Bodog a manipulat, trecând sub tăcere detaliul că toate drepturile i-au fost respectate, DNA făcând public un simplu comunicat de presă în care nici măcar nu i-a deconspirat numele, ci doar a anunţat că solicită ridicarea imunităţii pentru un fost ministru bănuit de practici ilegale.

În schimb, PSD-istul prezintă şi ceea ce ar trebui să fie dovezile că-i curat ca spuma laptelui, şi anume că respectiva consilieră, Olivia Baciu, a lucrat cu adevărat pentru Minister.

Mai precis, un filmuleţ de pe YouTube şi un articol din Adevărul de Zalău din noiembrie 2017, când micuţul orăşel a găzduit o conferinţă pe tema bolilor rare, iar tânăra l-a reprezentat. Da, da, nu vă miraţi: Baciu a făcut efortul să parcurgă cu maşina un drum de două ore, de la Oradea la Zalău, unde a citit de pe foaie un mesaj de salut al ministrului.

Bihorel se întreabă doar dacă pentru această „probă”, cum că ar fi muncit aproape o jumătate de zi, dus-întors, tânara merită leafa de peste 6.600 de lei încasată lună de lună timp de un an.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale