Bodog contra DNA: Apărarea penibilă de pe Facebook a fostului ministru al Sănătății (VIDEO)

La două săptămâni după ce DNA a anunţat că-l suspectează de angajarea fictivă a unei consiliere din Oradea când era ministru al Sănătăţii, PSD-istul Florian Bodog a ieşit la contraatac.

Săptămâna trecută, s-a victimizat pe Facebook, acuzând procurorii că ar face justiţie „la televizor”, fără a-i respecta prezumţia de nevinovăţie şi dreptul la apărare, dar şi că habar n-au să caute informaţii pe internet, ca să nu facă degeaba dosare.

Fireşte, Bodog a manipulat, trecând sub tăcere detaliul că toate drepturile i-au fost respectate, DNA făcând public un simplu comunicat de presă în care nici măcar nu i-a deconspirat numele, ci doar a anunţat că solicită ridicarea imunităţii pentru un fost ministru bănuit de practici ilegale.

În schimb, PSD-istul prezintă şi ceea ce ar trebui să fie dovezile că-i curat ca spuma laptelui, şi anume că respectiva consilieră, Olivia Baciu, a lucrat cu adevărat pentru Minister.

Mai precis, un filmuleţ de pe YouTube şi un articol din Adevărul de Zalău din noiembrie 2017, când micuţul orăşel a găzduit o conferinţă pe tema bolilor rare, iar tânăra l-a reprezentat. Da, da, nu vă miraţi: Baciu a făcut efortul să parcurgă cu maşina un drum de două ore, de la Oradea la Zalău, unde a citit de pe foaie un mesaj de salut al ministrului.

Bihorel se întreabă doar dacă pentru această „probă”, cum că ar fi muncit aproape o jumătate de zi, dus-întors, tânara merită leafa de peste 6.600 de lei încasată lună de lună timp de un an.


*
*