Blocaj la Ődőn: Liderul UDMR Bihor, Szabó Ődőn, blocat cu mașina de o PSD-istă!

A spune că adevăratul şef al Consiliului Judeţean e nu preşedintele Pásztor Sándor, ci preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabó Ődőn, este, încă din iunie 2016, o banalitate totală.

Aşa că era normal ca acesta să fie prezent în instituţie şi vinerea trecută, când a fost şedinţă extraordinară, cu două chestiuni „arzătoare”: înlocuirea politrucilor din vechiul Consiliu de Administraţie al Aeroportului cu specialişti şi verificarea modului în care 19 primari UDMR şi PSD au tocat peste 11,67 milioane lei pentru repararea cu firme de casă a unor drumuri comunale.

Deci, tot ca de obicei, în ultimii trei ani şi jumătate, n-a fost de mirare nici că Szabó Ődőn şi-a lăsat maşina în parcarea de incintă a CJ, unde nimeni nu are curajul să o blocheze, oricât de mare ar fi aglomeraţia. Nimeni cu excepţia unei consiliere PSD, Stela Babău, care a ajuns la şedinţă cu puţin înainte să înceapă şi şi-a lăsat propriul gipan (foto) în faţa Fiatului lui Ődőn.

Nu degeaba are trecere Stela la Luceafărul PSD-ului bihorean, principalul partener de afaceri, pardon, politică, al udemeriştilor locali.


*
*