Atribuţii din părţi

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ioan Mang e supărat pe aliatul său Cornel Popa, pentru că nici până acum nu i-a delegat atribuţiuni de serviciu, în aşa fel încât să aibă şi el drept de semnătură, deşi de la alegerile locale au trecut mai bine de 10 luni.

La o conferinţă de presă, pesedistul a constatat cu umor amar că probabil liberalul nu a avut destul timp la dispoziţie să dea decizia respectivă.

Bihorel a aflat însă că nu lipsa de timp l-a făcut pe Popa să sară peste această operaţiune, ci teama ca, odată ajunşi la butoane, liderul PSD şi hoaverul său UDMR-ist Sanyi Kiss să nu producă daune ireparabile unui buget şi aşa jigărit.

În consecinţă, Bihorel îi propune domnului Mang să nu mai insiste pe lângă şeful său pe linie administrativă, şi să îşi vadă fiecare de hobby-urile lui.

Dacă Popa mai trage câte o partidă de cruce, Mang poate să se dedice de pildă jocului „Nu te supăra, frate”, ca să nu fie acuzat că distruge coaliţia.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de scortosul | 11 martie 2013 10:59

    Beiii Ionica copy-paste, chiar asa sa stea in calea ta Popica!!!! Simplu ca esti invata fa o copye de semnatura si atribuieti niste drepturi asa ….. plagiate !!!!! Bei chiar asa Ionica copy-paste!