(A)sediu de partid: Sediile PSD şi PNL din centrul oraşului vor deveni… baruri

PSD Oradea se mută din Piaţa Unirii. La sfârşitul anului trecut, municipalitatea a notificat toate partidele care au mai multe sedii închiriate de la Direcţia Patrimoniu Imobiliar să se restrângă într-un singur spaţiu. Cum PSD are două sedii, unul în Piaţa Unirii (foto) şi celălalt în Piaţa 1 decembrie, va trebui să renunţe la cel dintâi, unde funcţionează organizaţia municipală, pe care de astă-vară o conduce proaspătul ministru Florian Bodog.

Pentru a creşte atractivitatea pieţei centrale, Primăria vrea să scoată locul ca spaţiu comercial, restaurant sau bar cu terasă, iar pentru a da exemplu, primarul Ilie Bolojan a cerut ca PNL, care la rându-i are două spaţii – în Parcul Traian, moştenit de la fostul PDL, şi în Bulevardul Magheru – să renunţe la cel dintâi.

Spaţiul eliberat va fi pus la dispoziţia municipalităţii, care îl va închiria tot cu destinaţie comercială, restaurant sau bar cu terasă. Gestul liberalilor se doreşte însă şi un semnal către UDMR, care deţine nu mai puţin de patru sedii primite cu chirie, dar care a susţinut tot timpul că nu va renunţa la nici unul dintre ele.

Pentru că, deşi se comportă ca un partid politic mioritic, pretinde că nu e altceva decât o uniune de organizaţii ale minorităţii maghiare. Iar eventuala luare a unor sedii ar fi, evident, persecuţie etnică…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale