Arestaţi cu chef: În arest la domiciliu pentru şpagă, dr. Vasile Sălăjan de la Casa de Pensii a dat un chef monstru

Scoşi din Arestul Poliţiei şi trimişi în arest la domiciliu pe motiv că au fost traumatizaţi de presa care a relatat despre şpăgile lor şi că din cauza asta nu mai pot îndura şi să stea după gratii, doctorii şi asistentele de la Serviciul de Expertiză Medicală al Casei Judeţene de Pensii Bihor par pe deplin vindecaţi de orice supărare.

Cel puţin şeful Serviciului, dr. Vasile Sălăjan, care, după cum zic vecinii săi, imediat după ce s-a văzut acasă a dat un chef monstru.

Bairamul a fost mai ceva decât o nuntă, cu preparate de soi şi licori alese pe care le-a scos din crama personală. Dar, mai ştii, o fi fost şi petrecerea tot un efect al traumatismelor multiple provocate de ziarişti…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Cineva din Oradea | 27 august 2015 17:53

    In opinia mea , conditionarea actului medical ar trebui pedepsit cu inchisoare cu executare.Tatal meu , cu boala Parkinson nu a fost trecut in pensie de boala definitiva timp de 10 ani, fiindca am refuzat sa dau spaga. Cand am ajuns cu el la urgenta, medicul si-a tinut buzunarul pentru euroi. Faptul ca ei au chef de chef, nu denota decat o aroganta iesita din comun, si o nepasare totala de bolnav, precum si faptul ca sunt confidenti ca nu vor pati nimic. Ildiko, nu incerca sa-i aperi, caci o sa pari si tu una dintre ei (sau ca si ei).

  2. >> Postat de Ildi | 27 august 2015 15:17

    Va este ciuda, nu mai puteti de rautate si invidie, nu ati comentat niciunul, cand neavand loc de munca ,a-ti obtinut o pensie de boala cu sau fara „atentie” asigurandu-va astfel o bucata de paine.puteti sa-mi aratati un domeniu unde nu se primeste ” atentie, spaga” numiti _o cum vreti, Nu sant de acord nici eu cu acest „obicei , dar nici cu invidia si rautatea,……..sa moara si capra vecinului…..””” In rest sa fim sanatosi,