Apelul bolnavilor: Bolojan a luat la verificat concediile medicale din Primăria Oradea

De săptămâna trecută a dat boala în angajații Primăriei. Unii salariați au pălit brusc și acuză frisoane după ce primarul Ilie Bolojan a cerut topul cu cei care au acumulat cele mai multe zile de concediu medical pe anul în curs. Edilul vrea să îi deosebească pe funcționarii care se dau „loviți” de câte ori vor să își facă rost de o minivacanță de colegii lor bolnavi „pe bune”, așa că este hotărât să trimită „pacienții” Primăriei la Medicina Muncii pentru reexaminare.

Bolojan este cu atât mai intrigat cu cât lista celor 22 de funcționari cuprinde, pe lângă sedentari de prin birourile municipalității, și patru polițiști locali, angajați pe bază de teste fizice, care, teoretic, ar trebui să plesnească de sănătate.

De altfel, topul este deschis chiar de un polițist care a adunat 42 zile de concediu medical în perioada ianuarie – august, urmat de un coleg cu 38 zile și de încă unul cu 22 de zile. Directorul Poliției Locale, Cristian Beltechi, care a lipsit 24 de zile din motive medicale, nu se pune neapărat la număr deoarece, potrivit fișei postului, trebuie să fie mai mult manager decât organ.

Bolnavi pe bune sau doar de lene, angajaţii Primăriei au o problemă: dacă Bolojan ajunge la concluzia că un birou poate funcționa „la fel de prost” o lună și jumătate fără unul dintre funcţionari, situaţia ar putea fi permanentizată prin rărirea posturilor…

 


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale