Amendă cu bucluc: Viceprimarul Mălan primeşte amenzi de parcare una după alta

Viceprimarul Mircea Mălan nu prea are noroc la maşini. Indiferent că foloseşte Volvo-ul personal sau Renault-ul de serviciu, vicele atrage amenzile ca un magnet.

După ce a primit trei sancţiuni în numai două săptămâni cu maşina personală, pe care a hotărât s-o folosească în interes de serviciu, după Paşti Mălan a început să acumuleze amenzi şi pe maşina municipalităţii.

Săptămâna trecută, liberalul a parcat Renault-ul BH-17-ASC în vecinătatea clubului Constructorul, unde locuieşte, uitând să pună pe bord legitimaţia cu însemnul „parcare gratuită”.

Indiferenţi la detaliul că maşina aparţine Primăriei şi se află în folosinţa viceprimarului, sau poate tocmai din pricina asta, angajaţii Serviciului Parcări l-au taxat pentru lipsa tichetului.

Acuma, rămâne de văzut cine va plăti amenda: Primăria, pentru că e maşina ei, sau Mălan, pentru că vehiculul este în folosinţa lui? Există, ce-i drept, şi varianta ca sancţiunea să fie anulată. În fond, viceprimarul poate spune că a fost „în misiune”. Chiar dacă acasă…


*
*