Adevărat a înviat! „Ilustrul academician” Mircea Ifrim a ieșit în faţă ca să-l laude pe Florian Bodog

Dacă orădenii au uitat de primul decan al Facultăţii de Medicină şi Farmacie, fostul senator PRM şi „academician” Mircea Ifrim, presa din Bucureşti l-a reînviat.

Un site de ştiri din Capitală, DC News, a realizat un interviu cu „ilustrul academician”, prezentat drept „un ambasador al lumii medicale”, deşi nici vorbă ca Ifrim să aibă un atare prestigiu. În interviul publicat pe 19 ianuarie cu „marele profesor”, acesta l-a elogiat pe orădeanul Florian Bodog, cel care în tinereţe îi căra genţile, dar care la momentul interviului încă nu ştia dacă va mai rămâne sau nu ministru al Sănătăţii.

Între timp, Bodog a „zburat” din funcţie – el zice că din proprie voinţă – dar acoperit de laudele fostului mentor. „Ce face ministrul Sănătății, Florian Bodog, mi se pare foarte bine. Academia de Științe Medicale este alături de dânsul în tot ce face pentru că este un om de ținută, profesor universitar, un om care știe ce trebuie să facă. Îi doresc să mențină linia pe care merge și să aibă șansa să nu fie schimbat”, declarase Ifrim.

Iată că dorinţa nu i s-a împlinit, ceea ce, ţinând cont de rezultatele avute, e mai bine pentru toată lumea. Şi pentru medici, dar mai ales pentru pacienţi!


*
*