Adelina Coste îmi distruge campania care atacă prostituţia politică

Doamnă Coste! Adelino! Ce ne-ai făcut? Adelina C-o Stea a defec(t)at de la PDL la PSD pe motiv că partidul ei nu mai există. Aici are dreptate! Nu s-a înfiinţat încă partidul care să o poată satisface pe distinsa doamnă a politicii locale. Mie cel mai rău îmi pare că am lansat o campanie ce distribuie diplome de curve tuturor politicienilor care pleacă de la un partid la altul. Evident era vorba de nişte curve la figurat.

Dar cum să mă comport în faţa Adelinei? Unei femei nu poţi să-i conferi o astfel de diplomă pentru că imediat răuvoitorii ar interpreta că de fapt mă refer la prostituţie la propriu. Ca să parafrazez un banc cu blonde, că tot suntem la capitolul acesta, prin plecarea Adelinei de la PDL la PSD coeficientul de inteligenţă al ambelor partide creşte simţitor.

Doamna Coste este prototipul femeii care a proliferat în politica românească. Blondă, ambiţioasă, ceva şcoli completate la o vârstă mai aproape de pensie decât de liceu, făcută exact pentru a întregi spectrul jalnic al politicii româneşti.

Poate că de acum înainte visul domniei sale de a fi viceprimar va prinde contur, dar ce să ne mai mirăm, că doar pe funcţia aia au mai prestat, şi încă cu destul succes, diverşi bipezi.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de wrtghjj | 18 septembrie 2014 21:26

    IA CRUCEA si pune o intre :)))))))) OCHI pe FRUNTE ca poate nu o vezi BINE :))) asa o SIMTI :)))) TE ARDEE dar nu intre PICIOARE :)))))