Curtean, conservatorul: Primarul din Popeşti se laudă pe Facebook că s-a pozat cu şeful PC

Ordonanţa care legalizează prostituţia politică, permiţând primarilor şi consilierilor să-şi schimbe partidele fără să-şi piardă mandatele câştigate datorită acestora, l-a pus în încurcătură pe singurul primar PPDD-ist din judeţ, Dorin Curtean, din Popeşti.

Deşi partidul lu’ domnu’ Dan are un protocol de colaborare cu PSD, sursele lui Bihorel spun că pesediştii l-au ademenit pe Curtean la ei, dar popeşteanul şi-a pus pe Facebook imagini cu el şi cu nevasta încadrându-l pe preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin.

Făcute taman în biroul acestuia de la Ministerul Agriculturii, pozele dau de înţeles că primarul s-a înţeles deja cu conservatorii. Geloşi şi supăraţi, pesediştii i-au scos însă vorbe că săptămâna trecută plănuia să participe la întâlnirea organizată în Oradea cu Klaus Iohannis, candidatul ACL la Preşedinţie.

Fiindcă au vrut să-i bage strâmbe, Bihorel îi recomandă lui Curtean să posteze şi poze cu Tăriceanu sau Udrea, cu Monica Macovei sau cu Kelemen Hunor, măcar să-i bage în ceaţă pe „tovarăşii” de alianţă!


*
*