A cincea roată: Vicepreşedintele Traian Bodea nu prea e băgat în seamă de colegii din conducerea CJ Bihor

Nici nu şi-a început bine mandatul actuala conducere a Consiliului Judeţean că al doilea vicepreşedinte, Traian Bodea, de la ALDE, a şi a ajuns a cincea roată a căruţei.

Funcţionarii zic că, la nici două luni de la preluarea funcţiei, omul a început să fie dezamăgit că şeful cel mare, UDMR-istul Pasztor Sandor, nu prea îl bagă în seamă, iar celălalt vice, PSD-istul Ioan Mang, cu atât mai puţin.

Bodea, care răspunde de Direcţia Economică, adică de procurarea fondurilor pe care să le poată cheltui primul vicepreşedinte Mang, s-a „dezumflat” constatând că veniturile proprii ale judeţului sunt infime după ce în anii ’90 un alt PSD-ist, Mihai Bar, a „evaporat” Hotelul Crişana din Felix, iar în anii 2000 elnok-ul Alexandru Kiss a „măritat” şi cealaltă sursă de bani a CJ, societatea Drumuri Bihor.

Când a propus şi el o mică „investiţie” într-un sistem de acces cu ecusoane care să evidenţieze electronic dacă angajaţii vin la serviciu la timp şi nu pleacă înainte de terminarea programului, Bodea a fost refuzat. Politicos, dar ferm. Semn că vocea lui nu contează nici cât cele două voturi fără de care UDMR şi PSD ar pierde majoritatea în Consiliu…


*
*