Stadion de lux pentru echipe de desculți

În sfârșit am auzit câteva vești bune din domeniul sportului! Așa se face că Stadionul Tineretului riscă să fie reabilitat și modernizat, după ce timp de 100 de ani nu a cunoscut nici măcar o bidinea pe garduri.

Mai mult decât atât, mizând pe faptul că liberalii vor pune mâna pe putere, primarul Ilie Bolojan speră să se facă din bani guvernamentali un stadion.

Atunci să-i văd eu pe investitorii în fotbal, care au luat echipa Luceafărul, cum vor reuși să mute baza sportivă pe la Petroșani sau Târgu Jiu. Sigur că încă vorbim de pielea ursului din pădure, în contextul în care nici măcar nu știm unde se află pădurea, darămite ursul!

Stadionul va fi pe un teren aflat încă în proces, pentru parcări vor mai trebui făcute exproprieri și apoi nu-i sigur că Guvernul, chiar dacă va fi al PNL-ului, va avea bani pentru așa ceva, în contextul jafului financiar la care am fost martori de trei ani.

Mai greu va fi să se facă o echipă de fotbal competitivă pentru că, de obicei, cine se bagă în fotbal ori pierde toți banii, ori face pușcărie, ori și una și alta.


*
*