În prag de alegeri, Bolojan tulbură liniștea votanților pesediști

Nici că se putea găsi un moment mai prost! Administrația Cimitirelor, care până la urmă este în subordinea lui Ilie Bolojan, a anunțat că în cimitirul Rulikowski sunt aproape 10 mii de locuri de veci expirate.

Cum poate să expire un loc de veci, asta numai bunul Dumnezeu poate să știe! Cert este că la Rulikowski este ordine și disciplină. Nu ți-ai plătit locul de veci, sau mai exact nu ți-au plătit urmaşii locul de veci, te poți trezi evacuat.

E clar că e o manevră ca acest tip de votanți să fie tracasați tocmai când ne așteaptă patru rânduri de alegeri în doi ani. Au mai fost tentative de tulburare a acestui domeniu, la începutul anului umblând zvonul că toți cei care au criptă în cimitir sunt obligați să o ocupe în maximum 30 de zile.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale