Zece observații despre vizita premierului Ludovic Orban la Oradea

1. Premierul Ludovic Orban nu a mai fost surprins fumând, în schimb, sub mască s-a văzut că rumegă. E clar că s-a apucat de mestecat tutun.

2. Profitând de faptul că toți vizitatorii purtau mască, Ianoș Mang s-a băgat și el în seamă pe șantierul Sălii Polivalente, ca să arate electoratului că Orban a venit în Oradea la invitația sa.

3. Cu trei zile înaintea vizitei, Pasztor Sandor și-a pregătit discursul, dar Szabo Odon i-a tăiat elanul, explicându-i că nu vine acel Orban pe care-l așteaptă el.

4. Beni Rus a cerut prim-ministrului ca nu doar asfaltatorii români să fie cercetați de DNA, ci și cei străini. La aflarea veștii, jumătate din cei de la CNAIR au vrut să o ia la fugă.

5. Senatorul Cornel Popa, părintele autostrăzii Transilvania, a declarat că, la actualul ritm de construcție, va deveni cu siguranță străbunicul acesteia.

6. Reprezentanții Companiei de Autostrăzi le-au cerut șoferilor să-și cumpere mașini cu motoare de parbriz puternice, pentru că pe tronsonul Borș-Chiribiș se va circula câțiva ani în sistemul du-te-vino.

7. Primarul Bolojan a purtat mască pentru a nu i se vedea expresia feței când a aflat că anul acesta nu vor fi bani pentru noul stadion.

8. Cum spitalele din Oradea au accesat fonduri foarte mari, puse la dispoziție de UE pentru gestionarea COVID-ului, Orban a declarat că ne mai trebuie încă trei pandemii pentru ca sistemul sanitar orădean să fie la nivelul celui din Austria.

9. Premierul a declarat că a dorit să viziteze Oradea ca să se bucure de frumusețea clădirilor, pentru că la viitoarea vizită, probabil peste 5 ani, Bolojan o să-l ducă numai prin pasaje subterane.

10. Parlamentarii din Bihor au făcut observația că viitoarea vizită a premierului României la Oradea va fi când Ilie Bolojan va veni acasă să-și vadă familia.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale