Zece observații despre vizita premierului Ludovic Orban la Oradea

1. Premierul Ludovic Orban nu a mai fost surprins fumând, în schimb, sub mască s-a văzut că rumegă. E clar că s-a apucat de mestecat tutun.

2. Profitând de faptul că toți vizitatorii purtau mască, Ianoș Mang s-a băgat și el în seamă pe șantierul Sălii Polivalente, ca să arate electoratului că Orban a venit în Oradea la invitația sa.

3. Cu trei zile înaintea vizitei, Pasztor Sandor și-a pregătit discursul, dar Szabo Odon i-a tăiat elanul, explicându-i că nu vine acel Orban pe care-l așteaptă el.

4. Beni Rus a cerut prim-ministrului ca nu doar asfaltatorii români să fie cercetați de DNA, ci și cei străini. La aflarea veștii, jumătate din cei de la CNAIR au vrut să o ia la fugă.

5. Senatorul Cornel Popa, părintele autostrăzii Transilvania, a declarat că, la actualul ritm de construcție, va deveni cu siguranță străbunicul acesteia.

6. Reprezentanții Companiei de Autostrăzi le-au cerut șoferilor să-și cumpere mașini cu motoare de parbriz puternice, pentru că pe tronsonul Borș-Chiribiș se va circula câțiva ani în sistemul du-te-vino.

7. Primarul Bolojan a purtat mască pentru a nu i se vedea expresia feței când a aflat că anul acesta nu vor fi bani pentru noul stadion.

8. Cum spitalele din Oradea au accesat fonduri foarte mari, puse la dispoziție de UE pentru gestionarea COVID-ului, Orban a declarat că ne mai trebuie încă trei pandemii pentru ca sistemul sanitar orădean să fie la nivelul celui din Austria.

9. Premierul a declarat că a dorit să viziteze Oradea ca să se bucure de frumusețea clădirilor, pentru că la viitoarea vizită, probabil peste 5 ani, Bolojan o să-l ducă numai prin pasaje subterane.

10. Parlamentarii din Bihor au făcut observația că viitoarea vizită a premierului României la Oradea va fi când Ilie Bolojan va veni acasă să-și vadă familia.


*
*