Retrospectiva săptămânii: Ambulanțierii acuză Guvernul că i-a uitat

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai auzit că Bolovan vrea să-și facă companie de avioane cu care să ne ducă la București și prin Europa?”. „Asta nu-i o veste bună pentru primarul din Debrețin, care spera ca activitatea neobosită a Păstorului Pescar să dea roade”.

Marți

Targhet: „Legea ne permite să stăm la hotel, că doar e pandemie. Ca să economisim bani, am stat câte doi în cameră, că vorba aia, orice criză aduce și oportunități”. „Dar nu aveai unde dormi?”. „La câte case am, nu mă puteam hotărî unde să dorm”. „Deci colegii și colegele au fost în siguranță”. „Păi m-am ocupat personal de echipamentul de protecție: halat, papuci și prezervative”.

Miercuri

Sindicalistul șef de la Ambulanță: „Guvernul să ne dea bani în plus, că și noi am fost în prima linie!”. „Cum de v-a uitat tocmai pe voi, care ați transportat și oameni bolnavi?”. „Habar n-am. Dar la ce haos e prin Guvern, nu m-ar mira să dea sporuri mecanicilor de locomotivă, pe motiv că și unii dintre ei au venit la prima linie cu trenul”.

Joi

Șeful de la Termoficare, bucuros: „Am luat ceva bani de pe firma de asigurări pentru că ni s-a stricat centrala care era în garanție”. „Dar nu a știut nimeni de demersurile voastre!”. „Atunci când am tranzacționat certificatele verzi, care ne-au adus câteva milioane de lei, am oprit afacerea că ne criticau useriștii. Acum n-am mai riscat”.

Vineri

Fostul manager de la Municipal bagă niște texte de s-ar putea ascunde și marele scriitor rus Tolstoievki: „Jalnica justiție română m-a condamnat pentru că am cheltuit fără să se mi se cuvină 100 de lei pe lună din bani patronului”. „Dar e adevărat că ai decontat și o greblă?”. „Păi cu ce voiai să greblez biștarii?”.

Sâmbătă

Tanti Zoe pensionara, decisă să voteze PSD: „Nu mi-e de mine, că eu mă descurc cu pensia, dar chiar trebuie să se mărească. 40% la mine înseamnă 300 de lei, la magistrați 5.000 de lei. Echitabil, nu?”.

Duminică

Pe lângă cei patru dușmani naturali ai agriculturii – primăvara, vara, toamna și iarna – mai avem doi. Seceta și inundațiile.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale