Zece observații despre demisia Vioricăi Dăncilă

1. Singurul loc unde se spune adevărul în politica românească este CEX-ul PSD. Participanții s-au făcut hoți, curve și analfabeți.

2. S-a stabilit profilul viitorului lider PSD: facultate particulară în prag de andropauză (menopauză), dosar penal, obrăznicie.

3. Dacă vine unul mai deștept ca Viorica la conducerea PSD înseamnă că au fost înșelate așteptările celor 34% din cetățenii care au ștampilat-o la prezidențiale.

4. Șanse minime să vină unul mai slab dotat ca Dăncilă la conducere, pentru că paramecii și euglenele nu pot fi membri PSD.

5. Claudiu Manda a declarat, ca să se scoată, că atunci când a zis: „e proastă, dar e proasta noastră” nu s-a referit la Dăncilă, ci la soție.

6. E adevărat că Paul Stănescu la bază este tractorist, dar este printre puținii care nu au făcut școala la seral, pentru că profesionala se făcea la zi.

7. Orlando Teodorovici a zis că el nu-și dă demisia decât într-un cadru statutar, adică la Discoteca Herăstrău.

8. Gabriela Firea a plâns când Marian Oprișan a făcut-o sârmă, mai ales că și el e din aceeași familie de materiale conductoare.

9. Când Marcel Ciolacu s-a repezit asupra Vioricăi Dăncilă, colegii au remarcat: „avem de-a face cu un ciolac peste pupăză”.

10. Ianoș Mang și-a dorit și el să fie președinte în locul lui Dăncilă, dar s-a considerat că plagiatul este o infracțiune minoră și nu s-a calificat.


*
*