Zece observații despre demisia Vioricăi Dăncilă

1. Singurul loc unde se spune adevărul în politica românească este CEX-ul PSD. Participanții s-au făcut hoți, curve și analfabeți.

2. S-a stabilit profilul viitorului lider PSD: facultate particulară în prag de andropauză (menopauză), dosar penal, obrăznicie.

3. Dacă vine unul mai deștept ca Viorica la conducerea PSD înseamnă că au fost înșelate așteptările celor 34% din cetățenii care au ștampilat-o la prezidențiale.

4. Șanse minime să vină unul mai slab dotat ca Dăncilă la conducere, pentru că paramecii și euglenele nu pot fi membri PSD.

5. Claudiu Manda a declarat, ca să se scoată, că atunci când a zis: „e proastă, dar e proasta noastră” nu s-a referit la Dăncilă, ci la soție.

6. E adevărat că Paul Stănescu la bază este tractorist, dar este printre puținii care nu au făcut școala la seral, pentru că profesionala se făcea la zi.

7. Orlando Teodorovici a zis că el nu-și dă demisia decât într-un cadru statutar, adică la Discoteca Herăstrău.

8. Gabriela Firea a plâns când Marian Oprișan a făcut-o sârmă, mai ales că și el e din aceeași familie de materiale conductoare.

9. Când Marcel Ciolacu s-a repezit asupra Vioricăi Dăncilă, colegii au remarcat: „avem de-a face cu un ciolac peste pupăză”.

10. Ianoș Mang și-a dorit și el să fie președinte în locul lui Dăncilă, dar s-a considerat că plagiatul este o infracțiune minoră și nu s-a calificat.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale