Zece observații despre Bacalaureat, ediţia 2019

1. Anul acesta întrebările au fost mult mai proaste decât răspunsurile.

2. Rata promovării în Bihor a fost sub media pe țară. Ori la noi s-a copiat mai puțin, ori elevii deja sunt pregătiți pentru Sorbonica.

3. Foarte puțini candidați au fost dați afară din examen. Cei care doreau să copieze nici măcar nu s-au mai obosit să meargă la examen.

4. Sunt licee atât de slabe încât nu doar că nu a luat nimeni BAC-ul, dar probabil nici profesorii nu ar fi fost în stare să-l treacă.

5. Elevii care au luat nota 10 la Bac primesc din partea Ministerului Educației, gratuit, un pașaport să continue studiile în străinătate.

6. Elevii care au primit meditații și au picat la BAC pot recupera banii dacă fac o plângere la Protecția Consumatorului.

7. Pentru a crește procentul de reușită pe județ, Inspectoratul Şcolar va trebui să propună închiderea a zece licee cu cele mai slabe rezultate.

8. Începând cu anul viitor, cei care au luat Bacalaureatul se pot înscrie la orice facultate din Europa, cei cu nota sub 6, doar la facultățile din țară.

9. 98% dintre cei care au luat 10 au spus că s-au mobilizat doar pentru că primesc un bilet gratuit la Untold. 98% dintre cei care au luat sub 6 au zis că preferă să doneze sânge ca să meargă gratis la Untold.

10. Toți cei care au căzut la proba de limba şi literatura română au făcut contestație pentru că le-a căzut un subiect în chineză, nimeni neînțelegând poeziile lui Ion Barbu.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale