Zece noutăți de pe frontul rusesc

1. Putin susține în continuare că are a doua armată din lume, mai exact a doua armată din lumea a treia.

2. Patriarhul Rusiei le-a permis militarilor din prima linie să sărbătorească Crăciunul pe stil nou, pentru că nu mai e sigur că-l prind pe cel pe stil vechi.

3. Dmitri Rogozin a fost la Donețk și, după atacul ucrainenilor, a declarat că-l doare în cur de război.

4. Tații merg voluntar pe front pentru ca fetele lor să primească un iPhone. Vine Moș Gerilă și le întreabă: iPhone? Și tot el răspunde: N-ai phone…

5. Medvedev îl acuză pe Volodmir Zelenski de „obuz de putere”.

6. Televiziunea Rusă a prezentat un clip în care tânărul se încorporează, pentru ca bunicul său să rămână cu vechea lui Lada. Și tânărul tot într-o ladă va veni de pe front.

7. Macron a vrut să meargă în Estonia pentru a cere armatei să dea garanții de securitate Rusiei, numai că nu l-a lăsat soția că e epidemie de viroze la copii.

8. Divizia 5 KGB, cunoscută în Rusia ca Patriarhia rusă ortodoxă, susține că e mai bine ca tinerii să moară pe front decât morți de beți acasă. Adevărul e că tinerii mor pe front. De beți.

9. Economia Rusiei duduie. S-a depășit cu 5890% planul la colectare de fier vechi.

10. Conform unui sondaj făcut de Agenția TASS, 90% dintre ruși susțin că înainte era mai bine, așa că Putin s-a gândit să aducă țara la nivelul de trai de la începutul secolului XX.

(sursa foto: Pixabay.com)


*
*