Retrospectiva săptămânii: Fosta Stea din PSD, pusă pe provocări

Luni

Vio către Ghiusi: „Ne-au trebuit 33 de ani ca lucrurile să se inverseze. Acum la noi rafturile sunt pline și la voi goale. Noi avem o mulă de președinte, voi un dictator de prim-ministru”. „Asta-i nimic. Stai să vezi schimbări peste alți 33 de ani, când toți vom avea și rafturile, și buzunarele goale”.

Marți

Fosta Stea, căzătoare, a organizației PSD a plecat spre Partidul Alianța pentru Patrie. „Eu am fost în PSD încă de când activa în ilegalitate și Ianoș era june prim. Am decis ca acum, la maturitate, să caut noi provocări”. „Și Ianoș ce zice?”. „El zice că acuma a aflat de plecarea mea. La etatea lui, cred că o să afle ultimul și când e dat afară din partid”.

Miercuri

Senatorul „Șase Șase”, indignat că localnicii nu mai au tren direct spre București. „E scandalos că suntem legați bine de Viena, dar nu și de București”. „Dacă nu aveai loc de muncă în Capitală nu cred că te deranja prea mult, mai ales că acum câțiva ani nu aveai o părere prea bună despre români”. „Am schimbat macazul, că șanse să fiu senator la austrieci sunt nule”.

Joi

Cu un fost angajat al Ansamblului Folcloric, după ce instanța le-a dat dreptate: „Lumea zice că e nedrept să primim și salariile pe perioada în care n-am făcut nimic”. „Și lumea n-are dreptate?”. „Păi, nici înainte de desființare nu făceam nimic și tot le primeam”. 

Vineri

Grecu, revoltat pe Instanță. „Ești supărat că te-au reținut 24 de ore?”. „Nici vorbă. Mă atinge grav că nici eu și nici dujmanul meu nu mai putem posta pe Facebook”. „Dar ce-i rău în asta?”. „Păi, la etatea noastră doar pe Facebook mai suntem vrednici să ne caftim”.

Sâmbătă

Nae Polițistul: „S-au făcut studii despre fauna de pe Criș, în perimetrul orașului. Iar concluzia a fost că există o mare diversitate de pești”. „Și ce te miră?”. „Eu studiez fenomenul de când am ajuns la poliția de moravuri. Și cunosc un singur tip de pește de Criș, care le bate pe fete”.

Duminică

La noi s-a inventat toaleta cu rumeguș în loc de apă. O fi pentru cei cu limba de lemn.


*
*