Zece efecte ale victoriei lui Viktor Orbán

1. Președintele Consiliului Europei a cerut NASA să fie cuprins în programul de trimitere a oamenilor pe Lună. Vrea să se convingă cu ochii lui de victoria FIDESZ, pentru că Orbán a spus că aceasta se vede și de pe lună.

2. Vladimir Putin a declarat că, după victoria lui Orbán, sigur va da gaze la discreție Ungariei. Problema măștilor pentru populație, însă, trebuie gestionată de guvernul maghiar.

3. Orbán l-a rugat pe Putin nu doar să le dea în continuare hidrocarburi ieftine, ci și să le asigure ieșire la mare.

4. Multimiliardarul George Soros a fost la un control la sâni ca să vadă locul unde l-a strâns atâta timp pe Viktor Orbán.

5. Presa din Ungaria a salutat la unison victoria lui Victor, asta pentru că presă care să nu salute așa ceva nu mai există de multă vreme.

6. Victor Orbán s-a apropiat de ruși gândind că pentru unguri nu e important alături de cine luptă, ci cui cad prizonieri.

7. Birocrații de la Bruxelles, din cauza circuitului hârtiilor, vor afla abia peste doi ani cine a câștigat alegerile în Ungaria.

8. Ca primă măsură a Guvernului împotriva homosexualilor, Orbán a decis ca în Ungaria să se interzică comercializarea supozitoarelor.

9. Viktor Orbán, care l-a catalogat pe Volodimir Zelenski drept dușman, solicită începerea tratativelor de pace între Ungaria și Ucraina.

10. Însuși domnul deputat Szabó Ödön, cea mai marcantă personalitate a maghiarilor din Ardeal, a salutat victoria lui Orbán.

(sursa foto: Orbán Viktor, Facebook)


*
*