Zece efecte ale schimbării directorului Teatrului Regina Maria

1. Teatrul își va adapta repertoriul în funcție de dorințele șefilor PSD. Se vor dramatiza pelicule celebre și se vor alege piese cu mesaj: „Am fost cândva hoț”, „Polițist sau delincvent”, „Cum să furi un milion”, „Nașul”, „Proștii sub clar de lună”, „Cină cu proști”, „Idiotul” etc.

2. Atenție, pentru activul de partid: „etc” nu e piesă de teatru!

3. Președintele Ioan Mang va schimba titlul pieselor pentru care se cer drepturi de autor și le va semna cu numele lui, că la asta se pricepe.

4. Organizația de motostivuitoare a femeilor pesediste va ține Balul Primăverii la Teatru, motiv pentru care scena va fi ranforsată după indicațiile fostului director pădurar.

5. Se va desființa garderoba, că cine e prost să-și lase hainele acolo când conducerea e pesedistă?

6. Ca să-și atragă electoratul propriu, noua conducere va schimba denumirea, din Teatrul Regina Maria în Căminul Cultural Olosig.

7. Se interzic cu desăvârșire comediile, dar în compensare se vor prezenta pasaje lungi din discursurile premierului Viorica Vasilica.

8. Actorii vor fi înlocuiți cu membri ai organizației de tineret, care se vor ocupa și cu lipirea afișelor, că doar la asta sigur se pricep.

9. Junii actori pesediști nu trebuie să se teamă de spectatori că-i fluieră pentru că în mod cert vor fi în superioritate numerică.

10. În fiecare săptămână se vor organiza concerte de muzică patriotică la care vor fi aduși obligatoriu elevii din liceele orădene.

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de me | 22 aprilie 2018 21:21

    A fost dorector destul.Ajunge, mai lasa loc si la altii poate reusesc sa faca mai bine fie ca e PSD fie ca e PNL sau altceva.Gata cu PNL si Bolojan!Eu una m-am saturat de ei.sunt si altii buni si poate aduc un sulfu nou.

  2. >> Postat de goron | 22 aprilie 2018 14:33

    .Toti pacienti transportati cu serviciul de ambu-klanta judetean,vor primi cate un abonament gratuit,pentru Recuperare.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale