Zece efecte ale finalizării drumului expres

1. După fumul de la coșul CET-ului și finalizarea drumului expres, mai rămâne ca lumea să-și facă selfie cu Dealul prăbușit de la Ciuperca.

2. Este singura cale din custodia CFR-ului pe care nu se înregistrează întârzieri.

3. La intrare se va amplasa o barieră și șoferii vor fi obligați să cumpere bilet de tren.

4. La aflarea veștii, Bolojan s-a gândit să monteze bariere la toate străzile din oraș.

5. Circulația mașinilor de pe acest drum va fi introdusă în mersul trenurilor.

6. Ecologiștii au făcut un protest masiv din aproape doi oameni pentru că în loc să pună tise, Bolojan a preferat să toarne betoane pe drumul expres.

7. Consiliul Național de Combatere a Discriminării a aplicat Primăriei Oradea o amendă de 5 mii de lei pe motiv că aceasta a discriminat trenurile în favoarea automobilelor.

8. Un grup de ceferiști s-au apucat să sustragă combustibilul din mașinile aflate în trafic pe drumul expres, pe motiv că acesta este obiceiul casei.

9. Este singurul traseu unde nașii nu primesc niciun ban.

10. Președintele Consiliului Județean, Pásztor Sándor, s-a fotografiat pe ascuns în timp ce tăia panglica. Cine o să mai știe peste 100 de ani că nu el a fost cel care a contribuit decisiv la construirea acestui drum?


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale