VIP la arest: Sebastian Ivan a ajuns şi el după gratii în dosarul ţigărilor de contrabandă

După ce săptămâni întregi a încercat să rămână internat în Spitalul Judeţean, Sebastian Ivan, afaceristul orădean prins că împreună cu patru interlopi celebri – Gavril Rohozneanu, Ovidiu Bocşa, Ionuţ Druţă şi Cosmin Făt – a încercat să cumpere ţigări de contrabandă de 55.000 euro cu teancuri de hârtii decupate din ziare, a ajuns şi el după gratii.

Nu fără mari opinteli, căci, după cum a aflat Bihorel, medicii tocmiţi de rudele afaceristului i-au inventat acestuia o listă lungă de boli, mutându-l dintr-o secţie în alta a spitalului, ultima dată la ORL, unde au vrut să-i opereze o deviaţie de sept care s-ar fi produs din pricina unei lovituri încasate de la mascaţii care l-au imobilizat.

Ei bine, se pare că şmecheria nu a ţinut, fiindcă procurorii le-au cerut medicilor să renunţe la idee şi să-i dea drumul bolnavului închipuit. Care, acum, iată, a ajuns alături de fraţii săi de suferinţă…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Razvan | 25 iunie 2013 18:59

    Sincer nu ati fost si nu o sa fiti un ziar de buna calitate atata timp cat va mancati de sub fund…cum puteti posta atatea aberati intr-unsingur articol si mai presus de asta si credeti ce ati scris…patetic ziar!