Viceprimar, donez maşină! Mircea Mălan s-a ales cu trei amenzi de parcare

Viceprimarul Mircea Mălan îşi donează maşina oraşului. Oricum, dacă mai aduna multe amenzi de parcare, nici nu avea de ales.

Din luna martie, Mălan a început să-şi folosească maşina personală în interes de serviciu pe considerentul că aceasta, un Volvo vechi de 11 ani, cumpărat pe vremea când era avocat, oricum se degrada stând parcată în faţa casei. Atâta doar că nu s-a gândit şi la parcagiii din subordinea sa.

Viceprimarul şi-a lăsat maşina pe marcajul galben în faţa Primăriei, fapt pentru care a adunat trei amenzi în doar câteva zile.

Păţit, Mălan şi-a plătit amenzile, după care a cerut juriştilor să facă demersuri pentru ca municipalitatea să preia autovehiculul în comodat, ceea ce înseamnă că o dă în folosinţa Primăriei, fără nicio taxă, pe durata mandatului său.

Chiar dacă nu ia niciun ban pe maşină, măcar primeşte legitimaţie de parcare gratuită…

3

3 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de deny | 31 martie 2015 22:23

    bine bine.. induioshator pana la lacrimi! am inteles, viceprimarul se sacrifica pentru binele orashului! am inteles shi ca bietul de el are o bomba de masina veche, ca salarul lui de bujetar ie mic si pricajit, si Doamne ce om de treaba-i el! Bravo, o sa il votam toti!

  2. >> Postat de j | 31 martie 2015 10:03

    dar cu masina primarie ce face

  3. >> Postat de j | 31 martie 2015 10:02

    jeb penal