Venin a la Ionescu: Liderul sindical al Universităţii din Oradea acuză BIHOREANUL că… i-a omorât soacra

Dată afară din Universitate după ce ministrul Mircea Dumitru a lăsat-o fără titlul de conferenţiar, plagiatoarea Daniela Ionescu nu putea face altceva decât să riposteze. Deja pe rolul Tribunalului a şi fost înregistrată o cerere a acesteia de suspendare a deciziei prin care prorectorul Marcel Roşca, care conduce Universitatea temporar, i-a desfăcut contractul de muncă.

Bineînţeles, nimeni nu se aştepta ca Ioneasca să nu deschidă proces împotriva instituţiei, atât ea, cât şi soţul ei, liderul sindical al Universităţii, Gheorghe Ionescu, având reputaţie veche de procesomani.

Şi nici nu le e greu, câtă vreme sindicatul universitar are în permanenţă la dispoziţie un avocat, pe agitatul maestru Arpad Koloszi. La fel de previzibil, Gheorghe Ionescu a transmis şi BIHOREANULUI o scrisoare plină de venin, în care reproşează jurnaliştilor că sunt şi ei vinovaţi nu doar pentru „nedreptatea” făcută consoartei, ci şi fiindcă i-au… omorât soacra. Fără să spună, însă, că mama Danielei Ionescu a trecut la cele veşnice în urmă cu vreo trei luni, având de altfel o vârstă înaintată. Doamne, iartă-i!


*
*