Vacanţă de vis: Viceprimarul Ovidiu Mureşan a împărtăşit cu fanii poze de familie, profesionale, făcute în Turcia (FOTO)

Orădenii care i-au dat „like” viceprimarului Ovidiu Mureşan pe pagina sa de Facebook au putut afla, la începutul săptămânii trecute, că vicele e back in business.

Mai pe româneşte, că s-a întors dintr-o vacanţă petrecută în Turcia, concediu „binemeritat”, după cum însuşi vicele a scris. Păi da, că doar nu-i uşor să tai panglici şi să zâmbeşti la poze zi de zi, la tot felul de evenimente!

Ciudat e că Mureşan a simţit nevoia să împărtăşească tuturor fanilor amintirile sale din concediul de vară, aşa că a postat un set de fotografii de vacanţă cu familia, făcute de un profesionist.

În imagini, orădenii descoperă un viceprimar romantic, care îşi îmbrăţişează soţia pudic şi cuminte, ca în anii ’70, se aşază alături de ea pe marginea piscinei ori la malul mării şi o ţine timid de mână în mijlocul unei grădini.

Singurele lucruri care lipseau din imagini – căci, altminteri, sunt multe chestii în plus – erau o foarfecă şi 50 de metri de panglică numai bună de tăiat…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de hai sictir | 1 septembrie 2014 13:51

    un taranoi cu ceafa lata…