Şefa Direcţiei Vamale, sătmăreanca Mona Barbul: „Am venit aici să vămuiesc”

Şeful ANAF, domnul Gelu Diaconu, a descins la Oradea şi le-a ordonat celor din Direcţia Vamală să-şi ia tălpăşiţa. Care nu are aşa ceva poate merge să lucreze la Cluj, că de acum înainte acolo se mută vama.

La fel cum Rusia se învecinează cu cine vrea, şi pesediştii, în elanul lor regionalizator, au decis că de acum înainte Clujul e pe fâşie, ca tot ei să fie apoi şi pe felie.

Şefa Direcţiei Vamale, Mona Barbul, adusă la Oradea pe pilele dubiosului Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor, s-a ascuns de oamenii revoltaţi că-şi pierd locurile de muncă, chestie care, până la urmă, nu a surprins pe nimeni, căci individa îşi deschide gura numai dacă se alege cu ceva.

Modul jegos în care se face regionalizare tacită de către DeNeAbilul Liviu Dragnea aduce serioase necazuri bihorenilor. Noroc cu poziţia fermă, a ghiocelului, luată de şefii PSD Bihor. Ca de obicei, atunci când e vorba de relaţia cu şefii de la Bucureşti, se fac mici şi intră în pantaloni, la fel ca barza după ce aduce copiii.

Şi, totuşi, în afacerea asta sulfuroasă, ies câştigaţi tot madam Barbul şi pilele pesediştilor din Cluj, care au mai găsit o sinecură de unde să mânânce banii statului.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de lol | 29 august 2014 10:24

    Am venit sa vă muie(sc), spus mai pe romanește.