„Uite managerul, nu e managerul”: noua piesă a Teatrului Regina Maria

La Teatru, situația se prezintă în felul următor: fostul manager Daniel Vulcu e la judecată cu Consiliul Județean și cu Pasztor Sandor pentru că l-a demis abuziv, nu l-a repus în funcție și nici nu i-a dat toți banii.

Prefectura se judecă și ea cu Consiliul Județean pentru că nu a respectat decizia justiției de a-l repune pe Vulcu pe post.

Elvira Platon Rîmbu se judecă şi ea cu Pasztor Sandor și Consiliul Județean pentru că, deși a câștigat concursul de manager, nu a fost pusă pe post.

Numai Pasztor nu e încă prin tribunale cu sine însuși și cu Consiliul Județean, dar nu e totul pierdut. Ca să deblocheze cumva situația, Pasztor a numit-o pe Elvira manager pe o perioadă de trei ani.

Cum ea, conform tradiției va fi dată afară după alegerile din decembrie, se va judeca și cu noua conducere a Consiliului Județean.

Iată că, după ce la Spitalul Municipal în epoca Foncea personajele principale ale instituției erau avocații și nu medicii, n-ar fi exclus ca și la Teatru, aprozii, grefierii și judecătorii să aibă mai mult de a face cu actorii decât spectatorii.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de mcs | 11 iulie 2020 03:04

    pe basaraneanca asta, care i-a pus poalele-n cap lui Râmbu, n-a va opri – probabil – decât meliția ieconomică