„Uite managerul, nu e managerul”: noua piesă a Teatrului Regina Maria

La Teatru, situația se prezintă în felul următor: fostul manager Daniel Vulcu e la judecată cu Consiliul Județean și cu Pasztor Sandor pentru că l-a demis abuziv, nu l-a repus în funcție și nici nu i-a dat toți banii.

Prefectura se judecă și ea cu Consiliul Județean pentru că nu a respectat decizia justiției de a-l repune pe Vulcu pe post.

Elvira Platon Rîmbu se judecă şi ea cu Pasztor Sandor și Consiliul Județean pentru că, deși a câștigat concursul de manager, nu a fost pusă pe post.

Numai Pasztor nu e încă prin tribunale cu sine însuși și cu Consiliul Județean, dar nu e totul pierdut. Ca să deblocheze cumva situația, Pasztor a numit-o pe Elvira manager pe o perioadă de trei ani.

Cum ea, conform tradiției va fi dată afară după alegerile din decembrie, se va judeca și cu noua conducere a Consiliului Județean.

Iată că, după ce la Spitalul Municipal în epoca Foncea personajele principale ale instituției erau avocații și nu medicii, n-ar fi exclus ca și la Teatru, aprozii, grefierii și judecătorii să aibă mai mult de a face cu actorii decât spectatorii.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de mcs | 11 iulie 2020 03:04

    pe basaraneanca asta, care i-a pus poalele-n cap lui Râmbu, n-a va opri – probabil – decât meliția ieconomică

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale