Tupeu de pedeleu: IŞJ Bihor ar urma să-i plătească fostului şef Dorel Luca 70.000 de lei

Anul trecut, când în toată ţara au fost blocate proiectele cu finanţare europeană realizate pe axa POSDRU – Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, au existat probleme mari şi la Oradea.

Mai precis, la Inspectoratul Şcolar, unde fostul şef, PDL-istul Dorel Luca, era acuzat că s-a pus abuziv manager în toate proiectele instituţiei, încasând astfel bani pe nedrept. De la momentul scandalului, Luca n-a mai fost plătit de IŞJ Bihor pentru proiecte, aşa că a dat în judecată, cu tupeu, şi Inspectoratul, şi Ministerul Educaţiei, şi Autoritatea de Management pentru POSDRU.

În primă instanţă, la Tribunalul Bihor, fostul inspector şef a şi câştigat procesul, judecătorii stabilind – că doar nu dau de la ei – că IŞJ ar trebui să-i plătească banii retroactiv. Bihorel a auzit că suma s-ar ridica la 70.000 lei. Era şi păcat ca un geniu în domeniul proiectelor europene cum este Luca să rămână neremunerat.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Carp III | 2 septembrie 2013 14:53

    Sa plateasca completul de judecata care a admis faptul ca pe proiecte si bani europeni orice judecator din RO poate decide cine e manager, cat produce respectivul, ce obiective a atins si ce rezultate a obtinut prin proiectele in cauza dar, mai ales, cum de se poate sa fie cineva platit din doua surse publice in acelasi timp.

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale