Țineți minte doi cuvinte: Szarka președinte!

Arpi Szarka schimbă funcțiile de șefuț prin instituțiile Statului mai des ca ciorapii.

Tipul e atât de valoros că managerii din Casa de Sănătate, cei de la Pensii sau de la Direcția Copilului își rup pufoaicele de pe ei pentru a beneficia de expertiza marelui specialist.

E clar un caz de om bun la toate care nu face nimic. Probabil de la Sfântul Ladislau încoace n-am mai avut un om așa valoros și la mare căutare.

Auzind că Szarka vrea să se miște mai cu talent prin funcții, Ilie Bolojan și-a rupt mandatul de primar în speranța că Szarka va ajunge la înalta demnitate. Ba chiar și echipa de gargară a lui Pasztor Sandor pregătește terenul ca Arpi să pună mâna pe conducerea județului.

Deși de la Cotroceni reacția întârzie, ca de obicei, e clar că nu peste mult timp Iohannis va cere invalidarea mandatului pentru a-i face loc genialului Szarka.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale