Şefă din nou: Plecată din Primăria Oradea, fosta directoare Tünde Benyovszki este diriginte de şantier la Palatul Baroc

A plecat, dar nu departe. Aşa după cum Bihorel a mai scris, Tünde Benyovszki – fost director tehnic, retrogradat ulterior ca şef de serviciu la Direcţia de Patrimoniu Imobiliar a Primăriei – a demisionat la finele anului trecut, în taină.

Femeia era suspectată de conflict de interese din cauza firmei soţului ei, acuzată de Agenţia Naţională de Integritate că deţine o avere nejustificată de peste 800.000 lei, şi fusese dată în judecată de mai mulţi orădeni nemulţumiţi de măsurile luate de ea. Sătulă, Benyovszki a spus că după o experienţă de 17 ani în Primărie vrea să treacă în sectorul privat.

N-a stat pe tuşă mult, fiind selectată, iată, de Episcopia Romano-Catolică să fie diriginte de şantier pentru lucrarea de reabilitare a Palatului Baroc, ea fiind una dintre cele trei persoane din Bihor acreditate de Ministerul Culturii pentru a supraveghea lucrări de restaurare a monumentelor istorice.

Investiţia nu este deloc mică, ridicându-se la 6 milioane euro, astfel că, cel mai probabil, şi câştigul dirigintelui de şantier e pe măsură. Un detaliu care o face pe Benyovszki să nu-i fie deloc dor de Primărie şi cu atât mai puţin de ANI…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale