Tinerii pesedişti vor să se obişnuiască de mici cu pomana

Unul dintre şefii tineretului pesedist din Oradea, domnul Sergiu David, a cerut ca studenţii să beneficieze de parcare gratuită. Ce poate fi mai minunat decât să vezi ce preocupări serioase are tineretul studios de stânga.

Sigur, nu se ştie câţi studenţi au maşină, nici care ar fi impactul financiar al acestei pomeni, dar atunci când ai idei puţine, cel mai simplu este să aplici metoda din campania electorală: zahărul, uleiul, pelerina şi găleata.

M-am liniştit, începe să se creeze o generaţie tânără, obişnuită să stea cu mâna întinsă, semn că bazinul electoral al social democraţilor rămâne nesecat. Poate că din timiditate, tânărul David nu a marşat cerând şi alte facilităţi. O fac eu în numele lui.

1. Studenţii să fie scutiţi de taxa de parcare a iahturilor cu care se deplasează pe Criş.

2. Tinerii care au media peste 5 să fie cazaţi la hotel Hilton, în regim de all inclusive.

3. La intrarea în PSD, studenţii să primească vouchere de 5.000 de euro pentru a putea face cumpărături la Lotus.

4. Alcoolul li se va distribui gratuit în cluburi, pe bază de carnet de student.

5. Vor avea reducere de 30% la prestaţiile sexuale pe calea Borşului.

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Marius | 5 august 2015 15:42

  P. S uite, un exemplu bun ar fi Vuscan. Chiar dacă omul nu mi-e tocmai simpatic și mai are și el tresaririle lui de prostie, a avut și câteva propuneri și idei constructive. Cei doi crai în schimb au venit doar cu niște idei cretine, au vorbit doar ca sa nu tacă. Desi poate era mai bine dacă n-o făceau.

 2. >> Postat de Marius | 5 august 2015 15:37

  @ghita, atata timp cat de la acel tânăr avem cat de cat pretenții (ate totuși o funcție într-un partid), noi toți ne așteptăm la propuneri constructive, realiste și bune. Domnul în cauza doreste parcări gratuite pentru a spori numărul de studenți la sorbonica. Tu asa după părerea ta, că-ți studenți crezi ca vor veni de la Cluj sau Arad la Oradea la facultate doar pentru ca ar beneficia de parcare gratuita? Și eu îmi doresc nespus de mult întinerirea clasei politice, dar haideți totuși sa încercăm sa încurajăm competența și ideile bune, nu slogane imbecile de campanie.

 3. >> Postat de Ghita | 3 august 2015 13:46

  Fratilor, sa-mi explice si mie cineva, ca nu pot sa inteleg cum functioneaza treaba asta.

  Atunci cand vine un tanar cu o propunere, avem grija sa critiam si sa acuzam, in loc sa sustinem si sa aducem eventuale adaugiri propunerii sale sau sa venim cu o completare competenta. Se vede romanismul clasic!

  Mai vin si eu cu o propunere…Ce ziceti de presa libera, obiectiva care sa nu serveasca unei anumite culori politice sau orientari?! Tare frumos ar fi…Nu?

  • >> Postat de unu | 5 august 2015 14:56

   presa libera probabil considera aberanta propunerea, asa ca o ia in deradere.. e asa de grea de inteles ironia? astfel de „idei” si „strategii calculate” chiar merita puse in bataie de joc.