Terorizați de libieni şi… CFR

Într-un chestionar adresat românilor, cei mai mulți au declarat că în 2020 nu se tem de războaie sau de recesiune, ci de CFR. Pentru că un drum cu trenul de la Oradea la Iași e mai periculos decât unul cu ricșa din Zona Verde la aeroportul din Bagdad.

Ei bine, după ce călătorii trebuie să se baricadeze în cușetă când trec pe la Tileagd și Vadu Crișului, din pricina conaționalilor noștri care magnetizează portofele, acum și pe ruta Oradea-Satu Mare riști, pe la Valea lui Mihai, să te buzunărească niște libieni ajunși la noi ca refugiați.

Dacă pui la socoteală riscul de deraiere, întârzierile care se pot cuantifica cu calendarul, nu cu ceasul, precum și desele încrucișări cu basculantele, care se cred mai contondente ca locomotivele, mă mir că nu este obligatorie asigurarea de viață…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de bolojel | 14 ianuarie 2020 18:03

    Mare noroc ca in Oradea, cu OTL-ul 100% liberal asta nu se poate intampla. Motivul? Pana si imigrantii libieni stiu ca nu are rost sa stai in statie ca oricum nu vine autobuzul, sau daca din greseala vine, e asa de aglomerat ca nu te poti urca. Azi (14.01.20) am stat impreuna cu multi altii doar 45 de minute in statia de la cimitir intre 16:30 si 17:15 asteptand sa vina autobuzul 14. Au trecut trei autobuze in acest interval si toate trei au mers spre garaj. E probabil Romania normala in actiune. Pe traseul spre centru nici un calator nu a mai putut urca, autobuzul fiind arhiplin. Felicitari lui bolojan ca a reusit sa transforme OTL dintr-un serviciu profesionist construit de d-l Csuzi intr-o imensa bataie de joc, contra a 80 de lei pe luna.