Retrospectiva săptămânii: De ce au adus udemeriștii bani în județ, de patrioți sau de pragmatici?

Luni

Vio către Ghiusi: ”Am văzut că cei de la USR vă acuză că după alegeri vreți să vă băgați în pat cu liberalii”. ”Știi cum suntem noi. Deștepți. Apoi, mai bine stă Bolovan în pat cu husarul amator Odeon decât cu vreo jună gureșă de la USR”.

Marți 

Fostul Ministru al Sănătăţii a făcut un bilanț: „Noi, udemeriștii, avem cu ce ne lăuda. Numai în ultimii ani am adus în judeţ peste 80 milioane de lei de la Guvern”. „Bravo, înseamnă că sunteți patrioți”. „Patrioți, dar și pragmatici. Că dacă nu sunt bani nu sunt nici șantiere, și fără șantiere canci comisioane”.

Miercuri

Tanti Zoe pensionara, supărată pe firmele de telefonie. „Bine că le-a amendat pe motiv că nu au acoperire pe tot teritoriul”. „V-a afectat lipsa semnalului?”. „Cred că o să ajung ca firma mea să aibă acoperire totală numai dacă mă îngroapă cu telefonul la mine”.

Joi

Nae polițistul, mândru de el: „L-am prins pe unu’ care avea peste 1300 de proiectile în casă. Dacă erau funcționale și explodau, aveam cea mai mare parcare subterană din Centru”. „Și de ce ești așa mândru?”. „Că l-am prins înaintea romilor. Dacă aflau că e atâta fier dădeau lovitura înaintea noastră”.

Vineri

Preasfințitul Șuvițat despre fondurile europene: „La noi absorbția merge prost nu din cauză că nu sunt doritori să ia banii”. „Dar care-i hiba?”. „Păi, mulți ar tânji după bani europeni numai să-i asigurăm că pot să-i fure fără să suporte consecințele”.

Sâmbătă

Firma de gunoaie din Constanța a băgat contestație la licitație. Un reprezentant a explicat: „Noi suntem firmă cinstită, condamnată doar în prima instanță”. „Și de ce a durat atât până ați depus contestația?”. „Pentru că toți șefii firmei sunt la pușcărie”.

Duminică

Holland și-a schimbat numele în Netherland. Am putea profita și să preluăm noi numele. Nici nu sună așa de rău: Hoțland.


*
*